Háztartási és kerti => Szivattyúk => Szivattyúk öntözéshez => Kerti szivattyúk {GP}

Karcher GP 45 kerti szivattyú
Karcher GP 45 kerti szivattyú {1.645-221.0} 43.462 Ft
Bevált Kärcher-minőség Kompakt kerti szivattyúk a gyors és kényelmes öntözéshez. Robosztus, és erős teljesítményű. Kényelmes lábkapcsoló Magasabb komfortérzetet biztosít, a be-és kikapcsoláshoz nem kell lehajolni. Előszűrő Már szériaszerűen magába foglalja a készülék. Megvédi a szivattyút a szennymeződésektől, ezáltal magasabb a működési biztosnága, és hosszabb élettartatmú. Komfortos szellőztetés Kényelmes szellőztetési folyamat a töltőszint a nagy méretú töltőcsonk miatt. Ergonómikus fogantyúkialakítás A szivattyú ezáltal jobban szállítáható, kényelmesebben használható, és bármely oldalról probléma nélkü megfogható. Optimalizált csatlakozócsonk A készülék egyszerű csatlakoztatását teszi lehetővé, különösen tekintettel a nagy méretű tömlőknél.
bővebben...


Karcher GP 55 kerti szivattyú
Karcher GP 55 kerti szivattyú {1.645-222.0} 49.555 Ft
Bevált Kärcher-minőség. Robosztus és erős telejsítményű. Kényelmes lábkapcsoló Magasabb komfortérzetet biztosít, a be-és kikapcsoláshoz nem kell lehajolni. Előszűrő Már szériaszerűen magába foglalja a készülék. Megvédi a szivattyút a szennymeződésektől, ezáltal magasabb a működési biztosnága, és hosszabb élettartatmú. Komfortos szellőztetés Kényelmes szellőztetési folyamat a töltőszint a nagy méretú töltőcsonk miatt. Ergonómikus fogantyúkialakítás A szivattyú ezáltal jobban szállítáható, kényelmesebben használható, és bármely oldalról probléma nélkü megfogható. Optimalizált csatlakozócsonk A készülék egyszerű csatlakoztatását teszi lehetővé, különösen tekintettel a nagy méretű tömlőknél.
bővebben...


Karcher GP 60 M5 Multistage kerti szivattyú
Karcher GP 60 M5 Multistage kerti szivattyú {1.645-307.0} 71.323 Ft
A több lapátkerék a szivattyút jelentősen halkabbá, nagyobb teljesítményűvé és hatékonyabbá teszik, és a hagyományos Jet pumpákhoz képest akár 30% energiát is megspórolnak. Halk A szivattyú halk működésének köszönhetően akár pihenni is lehet mellette. Hála a kihúzható troli-funkciónak a szivattyú egyszerűen mozgatható és szállítható. Függőleges tárolás Lehetővé teszi a helytakarékos tárolás. A készülék 2 vízkimenettel rendelkezik, így kívánság szerint akár két tömlőt is tud egyidejűleg csatlakoztatni. A beépített hőkioldó védi a pumpát a túlmelegedéstől. Magas minőségű alapanyagokból készül: réz belső, rozsdamentes szivattyúház, és az alumínium fogantyú gondoskodik a már bevált és megbízható Kärcher minőségről. Lábkapcsoló A szivattyú be-, és kikapcsolása megterhelő hajolgatás nélkül. Előszűrő Megvédi a pumpát a szennyeződésektől. Magas üzembiztonság és hosszú élettartam.
bővebben...


Karcher GP 70 MOBILE CONTROL kerti szivattyú
Karcher GP 70 MOBILE CONTROL kerti szivattyú {1.645-224.0} 79.165 Ft
Bevált Kärcher-minőség. Robosztus és nagy teljesítményű. Kényelmes lábkapcsoló + távirányító programozási funkcióval. Magasabb komfortérzetet ad, a készülék be-és kikapcsolásához nem kell lehajolni. Az automatikus öntözés közvetlenül a szivattyún keresztül vezérlehető. Előszűrő Már szériaszerűen magába foglalja a készülék. Megvédi a szivattyút a szennyeződésektől, ezáltal magasabb a működési biztonsága, és hosszabb élettartamú. Komfortos szellőztetés Kényelmes szellőztetési folyamat a töltőszint a nagy méretú töltőcsonk miatt. Ergonómikus fogantyúkialakítás A szivattyú ezáltal jobban szállítáható, kényelmesebben használható, és bármely oldalról probléma nélkü megfogható. Optimalizált csatlakozócsonk A készülék egyszerű csatlakoztatását teszi lehetővé, különösen tekintettel a nagy méretű tömlőknél. Adapterrel együtt
bővebben...